VIDEO: Tesla Model S P100D vs BMW M760Li vs Audi RS 6 vs Mercedes-AMG E63 S Estate intr-o cursa drag race

Comment

Sport Stiri

Mi-a plăcut următorul material pentru că pune într-o cursă niște mașini normale ca și construcție, nu niște bolizi de curse. Este vorba despre vehicule cu patru uși, care pot transporta lejer patru pasageri adulți, cu tot cu șofer, ca să rămânem în limitele confortului. Mi-a plăcut apoi pentru că scoate în evidență anumite avantaje ale motorizării electrice, altele decât performanțele sportive de necontestat ale modelului P100D. Unul dintre acestea este modul silențios în care se exprimă mașina. Nu îmi plac zgomotele de motoare turate, deși sunt convins că există și păreri opuse și am văzut în comentariile materialului video realizat de către cei de la CarWOW că s-au format rapid două tabere.

În ceea ce privește rezultatul acestei curse, el este evident. Totuși, pentru că nu vreau să stric plăcerea de a-l urmări, vă las cu această cursă. Enjoy!

În cazul în care vă plac cursele de acest tip, un Tesla Model S P100D a fost protagonistul unui drag race și mai spectaculos, care a aliniat la start 12 super mașini.

via CarWOW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *