Kreisel Electric a prezentat un Hummer integral electric

1 Reply

Stiri Vehicule electrice

Pe cei de la Kreisel Electric i-am mai întâlnit atunci când au prezentat un Porsche 910 electric, însă i-am remarcat mai ales când i-au produs un Mercedes G-Class integral electric lui Arnold Schwarzenegger, un mare iubitor de vehicule mari și un fost proprietar de Hummer. Așa că actorul și fostul guvernant nu a putut lipsi de la prezentarea modelului Hummer H1 electric, de care s-a declarat foarte încântat. Evident, contează foarte mult și că Kreisel Electric este o companie austriacă, adică din țara în care s-a născut și actorul american.

Însă dincolo de această legătură, Arnold Schwarzenegger are toate motivele să se declare încântat de noul Hummer H1 electric, pe care compania austriacă se mândrește că l-a transformat în vehicul electric în doar două luni. Un pachet de acumulatori de 100 kWh asigură energia pentru două motoare electrice care oferă o putere totală de 490 CP. Vehiculul poate atinge o viteză maximă de 120 km/h și are o autonomie de aproximativ 300 km, ceea ce este impresionant dacă ținem cont de cele 3300 kilograme ale sale.

Însă motivul acestei lansări a fost unul ceva mai subtil. Kreisel Electric a folosit această ocazie pentru a inaugura noua unitate de producție din Rainbach, o fabrică cu o suprafață de producție de 7000 metri pătrați. Semn că au intenții serioase în zona de vehicule electrice.

via Electrek

1 comment

  1. Pingback: Arnold Schwarzenegger finanteaza startup-ul austriac Kreisel Electric – EVmagazine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *