Dupa modelul B1, Bollinger a prezentat versiunea cu patru usi

1 Reply

Stiri Vehicule electrice

Dacă în urmă cu o lună de zile Bollinger a atras atenția presei de specialitate cu prezentarea oficială a unui proiect interesant de vehicul utilitar/truck integral electric, modelul Bollinger B1, acum compania americană a publicat și câteva schițe care ne arată o versiune cu patru uși, mai de stradă dacă putem spune așa, în măsura în care ne permite acest lucru designul destul de agresiv al acestui vehicul. Nu au fost făcute publice detalii de natură tehnică despre această versiune, de aceea o să ne oprim puțin asupra variantei în două uși, Bollinger B1, cu atât mai mult cu cât nu am vorbit până acuma despre ea.

Un motor de 360 cai putere, o accelerație de la 0 la 100 km/h în doar 4,5 secunde, o viteză maximă de 210 km/h și o autonomie de aproximativ 330 kilometri obținută cu ajutorul unui pachet de acumulatori de 100 kWh (va exista și o variantă cu 60 kWh și autonomie de 200 kilometri), cam acestea sunt caracteristicile tehnice pe care le promite Bollinger B1 și pe care presupunem noi că le va împrumuta și varianta cu patru uși.

Bancheta din spate va putea fi demontată pentru a oferi un spațiu de depozitare mai generos, iar ocupanții vehiculului vor putea să își încarce electronicele prin prizele pe care mașina le pune la dispoziție.

Mie îmi place modelul B1, poate chiar mai mult decât versiunea în patru uși, care se vrea a fi ceva mai cuminte. Tocmai de aceea vă las cu câteva poze cu Bollinger B1.

via Electrek

1 comment

  1. Pingback: VIDEO: Bollinger B1 in actiune – EVmagazine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *